Христо Иванов в Пловдив: Ако харизат Панаира, отговорността ще е лично на Бойко Борисов

„Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов. Това ще бъде перфектната илюстрация за връзката между руското влияние и корупцията у нас“, заяви Христо Иванов в Пловдив. „Днес трябваше да има извънредно заседание на пловдивския Общински съвет, инициирано от Демократична България, на което да се реши въпросът за собствеността на Пловдивския панаир. Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа“, каза още той. „Този казус е от национално значение и тества твърденията на различни политически сили за евроатлантическата им ориентация. Подобни решения не се взимат без политически гръб на най-високо ниво. Това е демонстрация как руското влияние и корупцията в България се обединяват, за да спрат развитието на страната и буквално да я плячкосат. Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е оттук и няма нищо общо. Ще търсим отговорност лично от Бойко Борисов по всички политически начини, включително чрез иницииране на ново извънредно заседание на Общинския съвет в Пловдив“, завърши изявлението си Христо Иванов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Христо Иванов в Пловдив
Снимка: Фейсбук
„Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов. Това ще бъде перфектната илюстрация за връзката между руското влияние и корупцията у нас“, заяви Христо Иванов в Пловдив.
„Днес трябваше да има извънредно заседание на пловдивския Общински съвет, инициирано от Демократична България, на което да се реши въпросът за собствеността на Пловдивския панаир. Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа“, каза още той.
„Този казус е от национално значение и тества твърденията на различни политически сили за евроатлантическата им ориентация. Подобни решения не се взимат без политически гръб на най-високо ниво. Това е демонстрация как руското влияние и корупцията в България се обединяват, за да спрат развитието на страната и буквално да я плячкосат. Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е оттук и няма нищо общо. Ще търсим отговорност лично от Бойко Борисов по всички политически начини, включително чрез иницииране на ново извънредно заседание на Общинския съвет в Пловдив“, завърши изявлението си Христо Иванов.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини