Голяма част от Пловдив остана без вода заради скъсан водопровод край Скобелева майка

Голяма част от Пловдив остана без вода заради скъсан водопровод край „Скобелева майка“. За това сигнализират потребители в социалните мрежи. Аварията е станала вследствие на дейности на външна фирма, която работи по проекта на НКЖИ за модернизация на жп линиите от жп възел Пловдив. Водоподаване няма в стотици домакинства в кварталите „Кършияка“, „Тракия“,“Смирненски“, „Кючук Париж“, в района на Сточна гара. На много от първите етажи на блоковете налягането е слабо. Селата Каравелово, Брестник, Рогош и Браниполе, които се намират близо до града на тепетата, също са без вода вследствие на аварията. В сайта на ВиК няма точен час за отстраняването на голямата повреда, а линията за сигнали е заета постоянно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Вода - ВиК - годна за пиене
Снимка: Pixabay

Голяма част от Пловдив остана без вода заради скъсан водопровод край „Скобелева майка“. За това сигнализират потребители в социалните мрежи.

Аварията е станала вследствие на дейности на външна фирма, която работи по проекта на НКЖИ за модернизация на жп линиите от жп възел Пловдив.

Водоподаване няма в стотици домакинства в кварталите „Кършияка“, „Тракия“,“Смирненски“, „Кючук Париж“, в района на Сточна гара. На много от първите етажи на блоковете налягането е слабо.

Селата Каравелово, Брестник, Рогош и Браниполе, които се намират близо до града на тепетата, също са без вода вследствие на аварията.

В сайта на ВиК няма точен час за отстраняването на голямата повреда, а линията за сигнали е заета постоянно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини