Избори 2024

Водещи новини

Giveaway: Спечелете билет за най-голямата конференция за онлайн маркетинг и търговия в България

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Digital4Plovdiv 2023 GiveAway

Този октомври водещите представители от дигиталния сектор се събират в Пловдив на двудневна конференция за осми пореден път. Най-голямото събитие в календара на Digital4 ще се проведе на 12 и 13 октомври в Международен панаир Пловдив. За своята дългогодишна история събитието се превърна в една от най-предпочитаните платформи за бизнеса и в негова ежегодна среща. Тази година по време на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се включат повече от 60 лектори, сред които маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти и други специалисти с доказан опит в индустрията.

По традиция програмата на събитието е разпределена в два дни, като всеки от тях има своя водеща тема. Първият ден ще се разглеждат теми свързани с тенденциите в онлайн маркетинга, а вторият – ще бъде фокусиран върху новостите в онлайн търговията. Лекции ще се провеждат паралелно в две зали като за пръв път тази година ще бъде направен цялостен видеозапис на конференцията, достъп до който ще получат участниците, закупили Premium билет за събитието.

Включете се в нашия Giveaway и спечелете 1 от 5-те STANDART билета за Digital4Plovdiv:

Как да се включите:

Използвайте своя (реален) имейл или Facebook профил, за да удостоверите участието си. След това изпълнете посочените действия, за да печелите точки. Може да изпълнявате някои от тях многократно и така да печелите допълнителни токи.

Крайният срок:

Крайният срок за печелена на точки е 24:00 часа на 10 октвомри.

Победителите:

Петимата участници събрали най-много точки, ще спечелят по 1 билет STANDART за събитието Digital4Plovdiv, което ще се проведе на 12 и 13 октомври в Международен панаир Пловдив. Те ще получат известие по имейл, че са спечелили.

Наградата:

Всеки билет STANDART е на стойност 180 лв. и съдържа:

  • Двудневен достъп до събитието
  • Кафе паузи
  • DiTech Expo & Networking Zone
  • D4 Gift Bag
  • Достъп до Digital4 Social Network
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив