Избори 2024

Водещи новини

Digital4Plovdiv събира най-добрите дигитални експерти за осми пореден път

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Digital4Plovdiv 2023

Този октомври водещите представители от дигиталния сектор се събират в Пловдив на двудневна конференция за осми пореден път. Най-голямото събитие в календара на Digital4 ще се проведе на 12 и 13 октомври в Международен панаир Пловдив. За своята дългогодишна история събитието се превърна в една от най-предпочитаните платформи за бизнеса и в негова ежегодна среща. Тази година по време на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се включат повече от 60 лектори, сред които маркетолози, рекламисти, търговци, бизнес консултанти и други специалисти с доказан опит в индустрията.

По традиция програмата на събитието е разпределена в два дни, като всеки от тях има своя водеща тема. Първият ден ще се разглеждат теми свързани с тенденциите в онлайн маркетинга, а вторият – ще бъде фокусиран върху новостите в онлайн търговията. Лекции ще се провеждат паралелно в две зали като за пръв път тази година ще бъде направен цялостен видеозапис на конференцията, достъп до който ще получат участниците, закупили Premium билет за събитието.

Осмото издание на Digital4Plovdiv ще представи силна програма, която ще даде отговор на всички въпроси за e-commerce и дигитален маркетинг, които си задава бизнеса. Посетителите ще имат възможността да участват в три титанични дискусионни панела – е-commerce, киберсигрност и подкаст. Е-commerce титаните ще разискват как виждат пазара в България – преди и сега, какви са бъдещите тенденции в страната и Европа, кои са подходите за измерване на ефективност и как да излезем да продаваме в чужбина. От дискусията на подкаст титаните ще разберем как да интегрираме подкастите в комуникационната си стратегия, а представителите на асоциацията по киберсигурност, българската асоциация за развитие на бизнес софтуер и икономическа полиция ще обсъждат всичко свързано с киберсигурността в електронната търговия.

Събитието се осъществява с подкрепа и партньорство на важни организации като Българска стопанска камара, Българска асоциация по информационни технологии, Българска Е-комерс асоциация и други. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Digital4Plovdiv обещава да бъде двудневно изживяване, пълно със стимулиращи дискусии и срещи с водещи експерти в областта на онлайн маркетинга и търговията. Тази конференция ще бъде незабравимо събитие, което няма да искате да изпуснете!

За повече информация и регистрация посетете официалния уебсайт на събитието Digital4Plovdiv.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив