Фотоизложба показва арменското културно и историческо наследство по света

Фондация АРАКС кани на фотоизложба „Арменското културно и историческо наследство по света“, която ще бъде открита в гр. Пловдив, в пространството около Римски стадион на 23.04.2023 г. от 17.00 часа. Ще имате възможност да се докоснете до изключителните фотографии на Дикран Дюлгерян.  Уважаваният фотограф е роден в Турция и е член на „BOLIS LUSADU AND FOTON PHOTO ASSOCIATION“ в Истанбул. В изложбата му, посетителите ще могат да видят 20 от най-добрите му фотографии, които олицетворяват арменското наследство за света, отразено чрез обектива на Дюлгерян. Неповторими пейзажи, архитектурни паметници, земи, гори и поляни, запомнящи се лица, танцуващи и творящи хора, духовност, чувственост, красота, богатство и магнетизъм. Изложбата е част от Шести международен фестивал „Здравей, Армения“ и културния календар на гр. Пловдив, организиран от Фондация „Аракс“ и осъществен с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Фотоизложба показва арменското културно и историческо наследство по света

Фондация АРАКС кани на фотоизложба „Арменското културно и историческо наследство по света“, която ще бъде открита в гр. Пловдив, в пространството около Римски стадион на 23.04.2023 г. от 17.00 часа.

Ще имате възможност да се докоснете до изключителните фотографии на Дикран Дюлгерян.  Уважаваният фотограф е роден в Турция и е член на „BOLIS LUSADU AND FOTON PHOTO ASSOCIATION“ в Истанбул.

В изложбата му, посетителите ще могат да видят 20 от най-добрите му фотографии, които олицетворяват арменското наследство за света, отразено чрез обектива на Дюлгерян.

Неповторими пейзажи, архитектурни паметници, земи, гори и поляни, запомнящи се лица, танцуващи и творящи хора, духовност, чувственост, красота, богатство и магнетизъм.

Изложбата е част от Шести международен фестивал „Здравей, Армения“ и културния календар на гр. Пловдив, организиран от Фондация „Аракс“ и осъществен с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини