Фондация Есториум кани пловдивчани на 3 кинопрожекции със свободен достъп

Фондация „Есториум“ кани на 3 кинопрожекции със свободен достъп, които ще се проведат на 29 и 30 септември в град Пловдив. В рамките на прожекциите ще бъдат представени 7 късометражни филмаза талантливи, вдъхновяващи и доказани творци, оставили своя отпечатък върху културния живот на града. Сред историите, показани от „Есториум“, ще бъдат тези на Александър Секулов, Яна Титова, Минчо Панайотов, Мичо Димитров и още изненадващи лица, които ще ни въведат в света на изкуството и творческото вдъхновение. Освен тези истории, ще бъдат представени архивни материали и снимки от живота на петима незабравими културни деятели, които вече не са между нас, чиито истории в писмена форма ще бъдат свободно достъпни на сайта на организацията – https://www.estorium.org/.  Локации и часове за прожекциите: 29.09 Народно читалище „Алеко Константинов“ от 20:00 ч. 30.09 ОМГ „Акад. Кирил Попов“ от 10:30 ч. 30.09 на открито пред библиотека „Иван Вазов“ от 20:00 ч. Входът е свободен!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Фондация Есториум кани пловдивчани на 3 кинопрожекции със свободен достъп

Фондация „Есториум“ кани на 3 кинопрожекции със свободен достъп, които ще се проведат на 29 и 30 септември в град Пловдив. В рамките на прожекциите ще бъдат представени 7 късометражни филмаза талантливи, вдъхновяващи и доказани творци, оставили своя отпечатък върху културния живот на града.

Сред историите, показани от „Есториум“, ще бъдат тези на Александър Секулов, Яна Титова, Минчо Панайотов, Мичо Димитров и още изненадващи лица, които ще ни въведат в света на изкуството и творческото вдъхновение.

Освен тези истории, ще бъдат представени архивни материали и снимки от живота на петима незабравими културни деятели, които вече не са между нас, чиито истории в писмена форма ще бъдат свободно достъпни на сайта на организацията – https://www.estorium.org/.

 Локации и часове за прожекциите:

  • 29.09 Народно читалище „Алеко Константинов“ от 20:00 ч.
  • 30.09 ОМГ „Акад. Кирил Попов“ от 10:30 ч.
  • 30.09 на открито пред библиотека „Иван Вазов“ от 20:00 ч.

Входът е свободен!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни