Феновете на Ботев Пловдив искат да поемат контрола върху разходването на средствата за „Колежа“

Сдружението на феновете на Ботев Пловдив искат да поемат контрола върху разходването на средствата по строежа на „Колежа“. Организираните привърженици се обърнаха съм Общинския съвет на града, администрацията и представители политическите сили. В случай, че предложението бъде официално прието, „жълто-черните“ настояват то да бъде гласувано на сесията на Общинския съвет на Пловдив на 09. 02. 2023 г., паралелно с гласуването на предложението на кмета Здравко Димитров за отпускане на допълнителни средства за довършването на строителството на стадиона. Феновете на Ботев застават твърдо зад исканията си, обявени на протеста на 01. 02. 2023 г. и са категорични, че няма да отстъпят. Те обявяват още, че не желаят да бъдат въвличани в политически игри и конфронтации с феновете на другия голям пловдивски тим – Локомотив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Протест на феновете на Ботев Пловдив

Сдружението на феновете на Ботев Пловдив искат да поемат контрола върху разходването на средствата по строежа на „Колежа“. Организираните привърженици се обърнаха съм Общинския съвет на града, администрацията и представители политическите сили.

В случай, че предложението бъде официално прието, „жълто-черните“ настояват то да бъде гласувано на сесията на Общинския съвет на Пловдив на 09. 02. 2023 г., паралелно с гласуването на предложението на кмета Здравко Димитров за отпускане на допълнителни средства за довършването на строителството на стадиона.

Феновете на Ботев застават твърдо зад исканията си, обявени на протеста на 01. 02. 2023 г. и са категорични, че няма да отстъпят.

Те обявяват още, че не желаят да бъдат въвличани в политически игри и конфронтации с феновете на другия голям пловдивски тим – Локомотив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив