EVN започва поетапно пускането на парното в Пловдив

EVN започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички свои битови и стопански клиенти от 7 ноември 2022 г. (понеделник). Първо отоплението ще бъде пуснато в детските и здравни заведения, следват учебните заведения, обществени, стопански и жилищни сгради. За качествено пускане на отоплението е необходимо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на максимум. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едва след това може да започне регулиране степента на загряване, припомниха от дружеството. В случай, че през следващите дни температурите се повишат, абонатните станции, с които разполагат всички сгради, захранвани с топлоенергия от EVN, ще се изключат автоматично, предупредиха от компанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Парно - EVN
Снимка: Pixabay

EVN започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички свои битови и стопански клиенти от 7 ноември 2022 г. (понеделник).

Първо отоплението ще бъде пуснато в детските и здравни заведения, следват учебните заведения, обществени, стопански и жилищни сгради.

За качествено пускане на отоплението е необходимо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на максимум. Това ще позволи ефективно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едва след това може да започне регулиране степента на загряване, припомниха от дружеството.

В случай, че през следващите дни температурите се повишат, абонатните станции, с които разполагат всички сгради, захранвани с топлоенергия от EVN, ще се изключат автоматично, предупредиха от компанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни