ДГ „Бреза“ обнови част от двора в централната си сграда

ДГ „Бреза“ спечели проект по подпрограма на Община Пловдив „Проектиране и изграждане на нови детски площадки и/или ремонти и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини“. В централната сграда на детското заведение с адрес ул. „Стефан и Обрейко Обрейкови“ 21 бе реновирано част от дворното пространство, като бяха поставени нови плочки. Обновена бе и сцената с гранитогрес, на която децата изнасят тържества по различни поводи. Със съвместни усилия от страна на ДГ „Бреза“ и ОП „Жилфонд“ бе извършена цялостна реновация на вътрешните помещения на детската градина с втори адрес бул. „Дунав“ 69 и изцяло бе подменено покривното пространство. „Адмирации за директора на ДГ „Бреза“ Нели Димитрова, която е инициативна и работи по проекти за осигуряване на по-добри условия за забавление и занимания на децата. Така те ще учат и ще играят в една по-комфортна и безопасна среда“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Детска градина Бреза
Снимка: район Северен

ДГ „Бреза“ спечели проект по подпрограма на Община Пловдив „Проектиране и изграждане на нови детски площадки и/или ремонти и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини“.

В централната сграда на детското заведение с адрес ул. „Стефан и Обрейко Обрейкови“ 21 бе реновирано част от дворното пространство, като бяха поставени нови плочки. Обновена бе и сцената с гранитогрес, на която децата изнасят тържества по различни поводи.

Със съвместни усилия от страна на ДГ „Бреза“ и ОП „Жилфонд“ бе извършена цялостна реновация на вътрешните помещения на детската градина с втори адрес бул. „Дунав“ 69 и изцяло бе подменено покривното пространство.

„Адмирации за директора на ДГ „Бреза“ Нели Димитрова, която е инициативна и работи по проекти за осигуряване на по-добри условия за забавление и занимания на децата. Така те ще учат и ще играят в една по-комфортна и безопасна среда“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив