Ентусиастите от гражданската инициатива “Браво, Пловдив!” преобразиха междублоково пространство (ГАЛЕРИЯ)

Ентусиастите от гражданската инициатива “Браво, Пловдив!” преобразиха междублоково пространство в квартал Христо Смирненски. Акцията включваше почистване на района, боядисване на хидрофор на ВиК и на будката на „Чистота“, засаждане на цветя, поставяне на нови пейки и кошчета и възстановяване на футболните врати на игрището. Към тях се присъединиха и родители и деца доброволци от близките блокове, които поеха ангажимента да пазят и поддържат обновеното простраство занапред. Групата на “Браво, Пловдив!” и присъедините ли се към доброволци успяха да свършат предвидената за два дни работа в рамките на един и така само няколко часа след началото на акцията, на обновеното игрище вече играеха деца от квартала. Специални благодарности на всички които се включиха в акцията и помагат да подобрим средата на живот в Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email

Ентусиастите от гражданската инициатива “Браво, Пловдив!” преобразиха междублоково пространство в квартал Христо Смирненски. Акцията включваше почистване на района, боядисване на хидрофор на ВиК и на будката на „Чистота“, засаждане на цветя, поставяне на нови пейки и кошчета и възстановяване на футболните врати на игрището.

Към тях се присъединиха и родители и деца доброволци от близките блокове, които поеха ангажимента да пазят и поддържат обновеното простраство занапред.

Групата на “Браво, Пловдив!” и присъедините ли се към доброволци успяха да свършат предвидената за два дни работа в рамките на един и така само няколко часа след началото на акцията, на обновеното игрище вече играеха деца от квартала.

Специални благодарности на всички които се включиха в акцията и помагат да подобрим средата на живот в Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини