Две залесителни акции се осъществиха в район „Северен“

Две залесителни акции се осъществиха в район „Северен“. Служители на районната администрация съвместно с представители на ОП „Градини и паркове“ засадиха 7 липи и 1 чинар по улица „Стефан и Обрейко Обрейкови“ от №21 до №57. Втората инициатива се проведе в зелените площи до детската площадка на ул. „Борба“ №5-7, като бяха посадени 5 ясена и 2 магнолии. „Продължаваме с уличното залесяване там, където е необходимо. Наш основен приоритет е поддържането на зелената система в района и нейното разширяване, с цел по-чиста и по-добра околна среда“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Две залесителни акции се осъществиха в район Северен

Две залесителни акции се осъществиха в район „Северен“. Служители на районната администрация съвместно с представители на ОП „Градини и паркове“ засадиха 7 липи и 1 чинар по улица „Стефан и Обрейко Обрейкови“ от №21 до №57.

Втората инициатива се проведе в зелените площи до детската площадка на ул. „Борба“ №5-7, като бяха посадени 5 ясена и 2 магнолии. „Продължаваме с уличното залесяване там, където е необходимо.

Наш основен приоритет е поддържането на зелената система в района и нейното разширяване, с цел по-чиста и по-добра околна среда“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни