Две възрастни жени пострадаха при пътни инциденти в Пловдив

Две произшествия с пострадали възрастни пешеходки са регистрирани вчера в Пловдив. Около 10:30 ч., при пресичане на пешеходна пътека на бул. „Шести септември“, 85-годишна жена била ударена от лек автомобил „Фолксваген“ с 54-годишен водач. След медицински преглед тя е освободена за домашно лечение. Час и половина по-късно, на кръстовище между ул. „Богомил“ и ул. „Родопи“, лек автомобил „Мазда“ с 35-годишен шофьор отнел предимството на 75-годишна жена. Пострадалата е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота. И в двата случая пробите на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Местопроизшествията са посетени от екипи на сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пешеходна пътека

Две произшествия с пострадали възрастни пешеходки са регистрирани вчера в Пловдив.

Около 10:30 ч., при пресичане на пешеходна пътека на бул. „Шести септември“, 85-годишна жена била ударена от лек автомобил „Фолксваген“ с 54-годишен водач. След медицински преглед тя е освободена за домашно лечение.

Час и половина по-късно, на кръстовище между ул. „Богомил“ и ул. „Родопи“, лек автомобил „Мазда“ с 35-годишен шофьор отнел предимството на 75-годишна жена. Пострадалата е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота.

И в двата случая пробите на водачите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Местопроизшествията са посетени от екипи на сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини