19-годишен младеж пострада тежко при катастрофа

Млад водач е в тежко състояние след пътен инцидент, възникнал тази сутрин в участъка между село Златитрап и околовръстния път на Пловдив. Сигналът за преобърнал се няколко пъти извън платното за движение лек автомобил „Мерцедес“ е получен в полицията в 8:45 ч. Насочените веднага към мястото екипи на Спешна медицинска помощ и РУ-Стамболийски установили, че 19-годишният младеж зад волана е изхвърчал на метри от колата. Той пътувал сам в автомобила си. Транспортиран е в болница със сериозни травми. На местопроизшествието се извършва оглед, разследват се причините за катастрофата. Движението в района не е затруднено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Млад водач е в тежко състояние след пътен инцидент, възникнал тази сутрин в участъка между село Златитрап и околовръстния път на Пловдив.

Сигналът за преобърнал се няколко пъти извън платното за движение лек автомобил „Мерцедес“ е получен в полицията в 8:45 ч.

Насочените веднага към мястото екипи на Спешна медицинска помощ и РУ-Стамболийски установили, че 19-годишният младеж зад волана е изхвърчал на метри от колата. Той пътувал сам в автомобила си. Транспортиран е в болница със сериозни травми.

На местопроизшествието се извършва оглед, разследват се причините за катастрофата. Движението в района не е затруднено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини