Двама полицейски служители пострадаха при катастрофа на АМ „Тракия“

Пътен инцидент с участие на полицейски автомобил е възникнал след 14.30 ч. днес в района на 107 км на АМ „Тракия„, в посока Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция (ОД) на МВР в Пловдив. По предварителни данни лек автомобил „Форд“ блъснал отзад полицейски автомобил на ОД на МВР-Пазарджик, който оказвал съдействие при полагане на маркировка. Водачът, карал Форда, е задържан. В болница са откарани двамата служители. Единият е настанен в тежко състояние в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха за БТА от болницата. Другият е откаран в МБАЛ „Пазарджик“. До приключване на огледите движението към Бургас се отбива през пътния възел на село Цалапица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Пътен инцидент с участие на полицейски автомобил е възникнал след 14.30 ч. днес в района на 107 км на АМ „Тракия„, в посока Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция (ОД) на МВР в Пловдив.

По предварителни данни лек автомобил „Форд“ блъснал отзад полицейски автомобил на ОД на МВР-Пазарджик, който оказвал съдействие при полагане на маркировка. Водачът, карал Форда, е задържан.

В болница са откарани двамата служители. Единият е настанен в тежко състояние в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха за БТА от болницата. Другият е откаран в МБАЛ „Пазарджик“.

До приключване на огледите движението към Бургас се отбива през пътния възел на село Цалапица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини