Избори 2024

Водещи новини

Двама младежи загинаха при жестока катастрофа тази нощ в Пловдив (СНИМКИ)

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Двама младежи загинаха при жестока катастрофа тази нощ в Пловдив. Около 3:30 часа на бул. „Руски“, в близост до кръстовището с бул. „6-ти септември“, джип, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара в разделителната ивица на пътното платно. От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е констатирана смъртта на 21-годишния шофьор и пътничка до него, на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. След оказаната им първа помощ и двамата са настанени в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ в тежко състояние, като момичето е с по-сериозни наранявания.

Междувременно спешна медицинска помощ е оказана и на сериозно пострадал служител на Пожарната, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво. 56-годишният мъж е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

Огледът на мястото на катастрофата приключи, движението вече е възстановено. Образувано е досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив