Избори 2024

Водещи новини

Днес започва 26-ото издание на Международния панаир на учебните предприятия

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Днес започва 26-ото издание на Международния панаир на учебните предприятия

26-ото издание на Международния панаир на учебните предприятия „ТФ 2023 – Млад предприемач“ ще се проведе в Пловдивския панаир днес и утре.

97 тренировъчни предприятия от България, Румъния и Сърбия ще участват на живо, а в онлайн сесиите се очаква включване на участници от близо 30 държави.

Участващите тренировъчни предприятия са от сферата на недвижимите имоти, банковата дейност, застраховането, търговията на едро и дребно с различни хранителни и нехранителни стоки, туристическите услуги и хранене, информационните технологии и рекламата, консултантски услуги, счетоводство, производство и образование.

По време на събитието ще се проведат 15 конкурса, сред които за най-добър щанд, екип и професионално обслужване, каталог и рекламни материали, уеб сайт, презентация, защита на интелектуалната собственост и сътрудничество с фирма-ментор.

Организатори са Министерството на образованието, Центърът за учебно-тренировъчни фирми, Сдружение Българска тренировъчна централа и Международен панаир Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив