Ден на отворените врати в Районният съд в Пловдив

Традиционната инициатива „Ден на отворените врати“ организира днес от 10:00 ч. Районният съд в Пловдив. Кампанията е насочена към популяризиране дейността на съда, повишаване правната култура на гражданите и изграждане на по-голямо доверие в съдебната система. За участие са поканени студенти от Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“,,  ученици от Национална търговска гимназия „Васил Левски“, както и представители на Адвокатска колегия – Пловдив, нотариуси и ЧСИ. В рамките на събитието, гостите ще се запознаят с историята, функциите, структурата на институцията и с дейността на магистратите и съдебните служители.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Съдебна палата, Окръжен съд, Районен съд

Традиционната инициатива „Ден на отворените врати“ организира днес от 10:00 ч. Районният съд в Пловдив. Кампанията е насочена към популяризиране дейността на съда, повишаване правната култура на гражданите и изграждане на по-голямо доверие в съдебната система.

За участие са поканени студенти от Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“,,  ученици от Национална търговска гимназия „Васил Левски“, както и представители на Адвокатска колегия – Пловдив, нотариуси и ЧСИ.

В рамките на събитието, гостите ще се запознаят с историята, функциите, структурата на институцията и с дейността на магистратите и съдебните служители.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини