Дават дърва за огрев на пострадалите от наводнението в Богдан, Каравелово и Слатина

По минимум 50 куб. метра дърва за огрев на ден, ще бъдат доставяни от днес в пострадалите от наводнението от 2 септември 2022 г. карловски села Богдан, Каравелово и Слатина. Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов е получил уверение от директора на Държавното горско стопанство в региона, че повече няма да има забавяне в осигуряването на доставките. Дървата за огрев са част от дарението на Пловдивската света митрополия. Те ще бъдат раздадени по график, изготвен от кметовете на населените места.  Първите дърва ще пристигнат в Каравелово, след това ще бъдат доставяни количества и в другите две села – Богдан и Слатина.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Дърва за огрев

По минимум 50 куб. метра дърва за огрев на ден, ще бъдат доставяни от днес в пострадалите от наводнението от 2 септември 2022 г. карловски села Богдан, Каравелово и Слатина. Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов е получил уверение от директора на Държавното горско стопанство в региона, че повече няма да има забавяне в осигуряването на доставките.

Дървата за огрев са част от дарението на Пловдивската света митрополия. Те ще бъдат раздадени по график, изготвен от кметовете на населените места.  Първите дърва ще пристигнат в Каравелово, след това ще бъдат доставяни количества и в другите две села – Богдан и Слатина.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини