Четирима шофьори са били задържани вчера в областта

Четирима водачи са били задържани вчера в областта. Срещу тях са образувани бързи производства. Сутринта, в участъка между кварталите Генерал Николаево и Парчевич, полицаи от Раковски заловили двама 29-годишни шофьори на микробуси под въздействие на наркотични вещества. Малко по-късно колегите им от Хисаря спрели в село Долна Махала лек автомобил „Тойота“. Проверката установила, че зад волана е 62-годишен с отнето свидетелство за правоуправление в рамките на наложено едногодишно административно наказание. Привечер, в района на Сопот на Подбалканския път, екип на РУ-Карлово пък хванал 21-годишен водач на „Мерцедес“, употребил алкохол 1,9 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

Четирима водачи са били задържани вчера в областта. Срещу тях са образувани бързи производства.

Сутринта, в участъка между кварталите Генерал Николаево и Парчевич, полицаи от Раковски заловили двама 29-годишни шофьори на микробуси под въздействие на наркотични вещества.

Малко по-късно колегите им от Хисаря спрели в село Долна Махала лек автомобил „Тойота“. Проверката установила, че зад волана е 62-годишен с отнето свидетелство за правоуправление в рамките на наложено едногодишно административно наказание.

Привечер, в района на Сопот на Подбалканския път, екип на РУ-Карлово пък хванал 21-годишен водач на „Мерцедес“, употребил алкохол 1,9 промила.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини