Ботев с нова загуба на Колежа – 0:2 от Локомотив София

Ботев (Пловдив) отново разочарова своите фенове на стадион „Христо Ботев„. В среща от 32-ия кръг на Първа лига „канарчетата“ загубиха с 0:2 от Локомотив (София). „Жълто-черните“ удариха две греди чрез Красиан Колев, като изтърваха още множество положения пред вратата на столичните „железничари“. Софиянци вкараха по един гол в двете полувремена. В 8-ата минута гол на „червено-черните“ бе отменен от VAR, а в 11-ата минута Колев удари греда от фаул. В последната минута на първата част Локомотив откри резултата. Вутов пусна към Франса, който преодоля Генев и останал очи в очи с Аргилашки вкара за 0:1. След почивката пред вратата на гостите се редуваха множество положения, но до гол така и не се стигна. С пропуски се отчетоха Бароан, Секулич и Колев, като последния удари втора греда. В 74-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Джаспър сбърка в центъра на терена, при последвалата атака Супрайен изчисти много лошо топката, а Костов отблизо вкара за 0:2. В минутите до края „жълто-черните“ се опитаха да се върнат в мача, но не успяха да стигнат до попадение и допуснаха трета поредна загуба на „Колежа“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ботев с нова загуба на Колежа - 0:2 от Локомотив София

Ботев (Пловдив) отново разочарова своите фенове на стадион „Христо Ботев„. В среща от 32-ия кръг на Първа лига „канарчетата“ загубиха с 0:2 от Локомотив (София).

„Жълто-черните“ удариха две греди чрез Красиан Колев, като изтърваха още множество положения пред вратата на столичните „железничари“.

Софиянци вкараха по един гол в двете полувремена. В 8-ата минута гол на „червено-черните“ бе отменен от VAR, а в 11-ата минута Колев удари греда от фаул.

В последната минута на първата част Локомотив откри резултата. Вутов пусна към Франса, който преодоля Генев и останал очи в очи с Аргилашки вкара за 0:1.

След почивката пред вратата на гостите се редуваха множество положения, но до гол така и не се стигна. С пропуски се отчетоха Бароан, Секулич и Колев, като последния удари втора греда.

В 74-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Джаспър сбърка в центъра на терена, при последвалата атака Супрайен изчисти много лошо топката, а Костов отблизо вкара за 0:2.

В минутите до края „жълто-черните“ се опитаха да се върнат в мача, но не успяха да стигнат до попадение и допуснаха трета поредна загуба на „Колежа“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини