Блъснаха пиян велосипедист в Тракия и жена на пешеходна пътека в Северен

Около 21 ч. в събота патрул на сектор „Пътна полиция“ бил насочен към сигнал за произшествие в жк „Тракия“ – на кръстовище между бул. „Освобождение“ и ул. „Княз Борис“ лек автомобил „Крайслер“ блъснал пресичащия 36-годишен велосипедист. Пострадалият е прегледан от екип на спешна помощ и освободен за домашно лечение. При проверката се оказало, че велосипедистът е под въздействие на алкохол над 1,2 промила. Водачът на колата, на 50 години, също е изпробван с дрегер, резултатът е отрицателен. По случая е взето административно отношение. Пешеходка е в болница след катастрофа в петък в областния град. Около 17:10 ч., чрез тел. 112, в полицията постъпила информация, че на кръстовище между ул. „Брезовско шосе“ и бул. „Северен“ лек автомобил „Мерцедес“ блъснал пресичаща на пешеходна пътека 43-годишна жена. Тя е оставена под лекарско наблюдение. Тестовете за употреба на алкохол и наркотични вещества на 39-годишния шофьор на колата са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент, велосипедист

Около 21 ч. в събота патрул на сектор „Пътна полиция“ бил насочен към сигнал за произшествие в жк „Тракия“ – на кръстовище между бул. „Освобождение“ и ул. „Княз Борис“ лек автомобил „Крайслер“ блъснал пресичащия 36-годишен велосипедист. Пострадалият е прегледан от екип на спешна помощ и освободен за домашно лечение. При проверката се оказало, че велосипедистът е под въздействие на алкохол над 1,2 промила. Водачът на колата, на 50 години, също е изпробван с дрегер, резултатът е отрицателен. По случая е взето административно отношение.

Пешеходка е в болница след катастрофа в петък в областния град. Около 17:10 ч., чрез тел. 112, в полицията постъпила информация, че на кръстовище между ул. „Брезовско шосе“ и бул. „Северен“ лек автомобил „Мерцедес“ блъснал пресичаща на пешеходна пътека 43-годишна жена. Тя е оставена под лекарско наблюдение. Тестовете за употреба на алкохол и наркотични вещества на 39-годишния шофьор на колата са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини