Автобусни линии 9 и 12 с променени маршрути заради ремонтни дейности на „Брезовско шосе“

Заради строително-ремонтни работи на „Брезовско шосе“ от 1 февруари до приключването им се променят маршрутите на автобусите по линии №9 и 12, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Линия №9 В посока юг – север автобусите ще се движат, както следва: бул. „Цар Борис III Обединител“, надясно по бул. „България“, наляво по бул. „Северен“, надясно по ул. „Брезовско шосе“ и ще обръщат пред хотел „Филипополис“. В обратна посока: „Брезовско шосе“, наляво по бул. „Северен“, надясно по бул. „България“, надясно по бул. „Цар Борис III Обединител“, обратен завой на кръговото кръстовище с бул. „Дунав“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. Линия №12 В посока юг – север автобусите ще завиват от ул. „Победа“ надясно по ул. „Димитър Стамболов“ и на обръщалото на ТК „Марица“ – спирка №1005, ще обръщат за изпълнение на курсовете в обратна посока.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 9

Заради строително-ремонтни работи на „Брезовско шосе“ от 1 февруари до приключването им се променят маршрутите на автобусите по линии №9 и 12, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Линия №9

В посока юг – север автобусите ще се движат, както следва: бул. „Цар Борис III Обединител“, надясно по бул. „България“, наляво по бул. „Северен“, надясно по ул. „Брезовско шосе“ и ще обръщат пред хотел „Филипополис“.

В обратна посока: „Брезовско шосе“, наляво по бул. „Северен“, надясно по бул. „България“, надясно по бул. „Цар Борис III Обединител“, обратен завой на кръговото кръстовище с бул. „Дунав“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №12

В посока юг – север автобусите ще завиват от ул. „Победа“ надясно по ул. „Димитър Стамболов“ и на обръщалото на ТК „Марица“ – спирка №1005, ще обръщат за изпълнение на курсовете в обратна посока.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини