Автобус мина през крака на 70-годишен мъж в Пловдив

Малко след 16.30 ч. вчера в сектор „Пътна полиция“ постъпил сигнал за произшествие на спирка на градския транспорт на бул. „Пещерско шосе“ в Пловдив. Според първоначалните данни, при потегляне автобус преминал през краката на 70-годишен мъж, който се опитвал да се качи в превозното средство. Пострадалият е настанен в болница за наблюдение с фрактура на глезен. 44-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. В рамките на образувано досъдебно производство се разследват обстоятелствата около случилото се.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градския транспорт - автобус - линия 15 - маршрут

Малко след 16.30 ч. вчера в сектор „Пътна полиция“ постъпил сигнал за произшествие на спирка на градския транспорт на бул. „Пещерско шосе“ в Пловдив.

Според първоначалните данни, при потегляне автобус преминал през краката на 70-годишен мъж, който се опитвал да се качи в превозното средство. Пострадалият е настанен в болница за наблюдение с фрактура на глезен. 44-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни.

В рамките на образувано досъдебно производство се разследват обстоятелствата около случилото се.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини