Възстановяват маршрута на градските автобуси по линия №17

От 1 февруари (сряда) градските автобуси по линия №17 възстановят маршрута си край Гребната база, който преди около две седмици беше временно променен заради строително-ремонтни дейности по бул. „Шести септември“. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“. По настояване на живеещи и работещи в района на парк „Отдих и култура“ автобусите отново ще се движат по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. Тъй като работата по строителните обекти до стадион „Пловдив“ и зоопарка не е приключила, шофьорите са предупредени да карат с повишено внимание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 17

От 1 февруари (сряда) градските автобуси по линия №17 възстановят маршрута си край Гребната база, който преди около две седмици беше временно променен заради строително-ремонтни дейности по бул. „Шести септември“. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта“.

По настояване на живеещи и работещи в района на парк „Отдих и култура“ автобусите отново ще се движат по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. Тъй като работата по строителните обекти до стадион „Пловдив“ и зоопарка не е приключила, шофьорите са предупредени да карат с повишено внимание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини