Автобус блъсна 85-годишен пешеходец на кръстовище в Северен

Около 9 ч. в събота пътни полицаи посетили сигнал за произшествие с пострадали на кръстовище между ул. „Босилек“ и ул. „Вратцата“ в Пловдив. Установено било, че при извършване на ляв завой автобус блъснал пресичащ 85-годишен пешеходец, а при рязкото спиране паднала 39-годишна пътничка в превозното средство. Възрастният мъж е настанен в болница за наблюдение. След оказана медицинска помощ жената е изписана за домашно лечение. Водачът на автобуса е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Пълното изясняване на фактите и обстоятелствата около катастрофата продължава в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 21

Около 9 ч. в събота пътни полицаи посетили сигнал за произшествие с пострадали на кръстовище между ул. „Босилек“ и ул. „Вратцата“ в Пловдив.

Установено било, че при извършване на ляв завой автобус блъснал пресичащ 85-годишен пешеходец, а при рязкото спиране паднала 39-годишна пътничка в превозното средство.

Възрастният мъж е настанен в болница за наблюдение. След оказана медицинска помощ жената е изписана за домашно лечение.

Водачът на автобуса е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Пълното изясняване на фактите и обстоятелствата около катастрофата продължава в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни