Арестуваха 35-годишен пловдивчанин, убил котка с въздушна пушка в Източен

В Шесто РУ е задържан пловдивчанин, умишлено причинил смъртта на гръбначно животно. Около 21:20 ч. снощи постъпило обаждане на тел. 112, че от тераса на апартамент на ул. „Преспа“ мъж стреля с въздушна пушка по котка. Пристигналата дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, където е открито безжизненото тяло на животното. При проведените оперативни и издирвателни действия станало ясно, че стрелецът е 35-годишен криминално проявен и осъждан жител на областния град. От него е иззета регистрирана по установения ред въздушна пушка. В рамките на образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 325в, ал. 1 от НК, мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Въздушна пушка

В Шесто РУ е задържан пловдивчанин, умишлено причинил смъртта на гръбначно животно.

Около 21:20 ч. снощи постъпило обаждане на тел. 112, че от тераса на апартамент на ул. „Преспа“ мъж стреля с въздушна пушка по котка. Пристигналата дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, където е открито безжизненото тяло на животното.

При проведените оперативни и издирвателни действия станало ясно, че стрелецът е 35-годишен криминално проявен и осъждан жител на областния град. От него е иззета регистрирана по установения ред въздушна пушка.

В рамките на образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 325в, ал. 1 от НК, мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни