Антоанета Петрова играе благотворително „Дневникът на един луд“ в Пловдив

На 21 януари 2023г., събота, от 19:00 ч. на сцената на Държавен куклен театър в Пловдив, публиката ще види най-новия спектакъл на Антоанета Петрова – „Дневникът на един луд“ по Н. В. Гогол. Адаптация, постановка, сценична и звукова среда – Валентин Ганев, фотограф – Антон Стоянов, драматург – Сия Папазова. Спектакълът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”, Нов Български Университет и Театър – Студио Персона. В Пловдив, представлението гостува с подкрепата на община Пловдив и ще се играе благотворително с вход свободен. На място ще бъдат поставени кутии за дарения по желание, като събраната сума ще бъде предоставена на нуждаещи се бежанци от Украйна, настанени във „Втори дом“. Безплатна покана за вход можете да вземете предварително от касата на Кукления театър. Допускът е до изчерпване на местата в залата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Антоанета Петрова

На 21 януари 2023г., събота, от 19:00 ч. на сцената на Държавен куклен театър в Пловдив, публиката ще види най-новия спектакъл на Антоанета Петрова – „Дневникът на един луд“ по Н. В. Гогол. Адаптация, постановка, сценична и звукова среда – Валентин Ганев, фотограф – Антон Стоянов, драматург – Сия Папазова. Спектакълът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”, Нов Български Университет и Театър – Студио Персона.

В Пловдив, представлението гостува с подкрепата на община Пловдив и ще се играе благотворително с вход свободен. На място ще бъдат поставени кутии за дарения по желание, като събраната сума ще бъде предоставена на нуждаещи се бежанци от Украйна, настанени във „Втори дом“.

Безплатна покана за вход можете да вземете предварително от касата на Кукления театър. Допускът е до изчерпване на местата в залата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини