Ангел Стоев атакува в съда решението на ОбС за терена пред болница „Пълмед“

Областният управител Ангел Стоев атакува в съда решението на ОбС на Пловдив за терена на Пещерско шосе, потвърдиха за Дарик от Областна управа. На сесията на 8 март, срещу сумата от 2207 лева месечно, местният парламент прие теренът пред болница „Пълмед“ да се даде на лечебното заведение под наем. ОбС даде под наем терен за паркинг от 7,4 дка за 2207 лв. на месец Предложението беше прегласувано в същия си вид, в който областният управител Ангел Стоев го върна преди това, заради незаконосъобразност. Със същите мотиви той праща сега решението в Административен съд, който трябва да се произнесе по казуса.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ангел Стоев
Снимка: областна администрация Пловдив

Областният управител Ангел Стоев атакува в съда решението на ОбС на Пловдив за терена на Пещерско шосе, потвърдиха за Дарик от Областна управа.

На сесията на 8 март, срещу сумата от 2207 лева месечно, местният парламент прие теренът пред болница „Пълмед“ да се даде на лечебното заведение под наем.

ОбС даде под наем терен за паркинг от 7,4 дка за 2207 лв. на месец

Предложението беше прегласувано в същия си вид, в който областният управител Ангел Стоев го върна преди това, заради незаконосъобразност.

Със същите мотиви той праща сега решението в Административен съд, който трябва да се произнесе по казуса.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини