10 месеца затвор за Александър Паталенски, вилнял в двора на КАТ Пловдив

На 10 месеца затвор осъдиха пловдивските магистрати 49-годишния Александър Паталенски, който сътвори истински екшън в двора на КАТ Пловдив с колата си в следобеда на 2 август Мъжът е рекордьор по нарушения на пътя, направени в цялата страна. Прокуратурата повдигна три обвинения срещу него. Александър Паталенски е с 63 акта и 47 фиша, осъждан е и за шофиране след алкохол. Шофьорската книжка му е отнета. На 2 август, при смяна на регистрацията на колата му, превъзбуденият мъж бяга от полицаите, влиза в колата си и започва изумително агресивно шофиране в двора на КАТ – Пловдив, където по същото време е имало над 50 души, чакащи за регистрация на автомобили. След като не успява да премине с колата си през бетонови саксии,  спира в тях. От колата, в която се е заключил, го изкарва полицейски служител, който чупи стъклото на шофьорската врата с камък. Само благодарение на адекватната намеса на полицаите и на клиентите в двора на КАТ, при инцидента нямаше ранени и други материални щети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затвор

На 10 месеца затвор осъдиха пловдивските магистрати 49-годишния Александър Паталенски, който сътвори истински екшън в двора на КАТ Пловдив с колата си в следобеда на 2 август

Мъжът е рекордьор по нарушения на пътя, направени в цялата страна. Прокуратурата повдигна три обвинения срещу него. Александър Паталенски е с 63 акта и 47 фиша, осъждан е и за шофиране след алкохол. Шофьорската книжка му е отнета.

На 2 август, при смяна на регистрацията на колата му, превъзбуденият мъж бяга от полицаите, влиза в колата си и започва изумително агресивно шофиране в двора на КАТ – Пловдив, където по същото време е имало над 50 души, чакащи за регистрация на автомобили. След като не успява да премине с колата си през бетонови саксии,  спира в тях.

От колата, в която се е заключил, го изкарва полицейски служител, който чупи стъклото на шофьорската врата с камък.

Само благодарение на адекватната намеса на полицаите и на клиентите в двора на КАТ, при инцидента нямаше ранени и други материални щети.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини