Избори 2024

Водещи новини

Стартира кампанията за прием след 7  клас

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Класна стая, ученици, училище

Стартира кампанията за прием след 7  клас. Документите се подават в пет училища центрове в Пловдив и във всеки общински град в областта. Може да се кандидатства и онлайн, обясни началникът на Регионалното управление на образованието-Пловдив (РУО-Пловдив) Антоанета Пакова.

Подаването на документите, обявяването на резултатите и записването на бъдещите осмокласници за учебната 2023/2024 година ще се извърши в четири етапа до 10 септември.

Заявленията за I класиране се приемат от днес до 7 юли. Резултатите от него ще се обявят до 12 юли, а записването ще е от 13 до 17 юли.

Резултатите II класиране ще бъдат обявени до 19 юли. Записването ще бъде в периода 20-24 юли. Незаетите места ще бъдат оповестени на 25 юли.

Приемът на документи за III класиране ще е на 26 и 27 юли, а резултатите ще бъдат обявени до 31 юли. Записването ще е на 1 и 2 август. Обявяване на незаетите места след III класиране – на 4 август.

За  IV класиране документи ще се подават на 7 и 8 август. Резултатите от него ще излязат до 10 август, а записването ще е в периода 11-14 август.

До 16 август от РУО-Пловдив ще обявят свободните места след IV класиране. Свободните места ще се попълват до 10 септември.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив