62-годишен мъж загина при пожар в апартамента си в Пловдив

Минути след полунощ в неделя в Шесто РУ постъпил сигнал чрез тел. 112 за пожар в апартамент на бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив. След приключване на гасителните действия, при оглед в жилището е открито безжизненото тяло на 62-годишния обитател. Местопроизшествието е запазено. По случая е образувано досъдебно производство. Причините и обстоятелствата, довели до запалването, се изясняват от разследващ полицай. Пожар с материални щети възникна във фирмена база в петък в землището на Ново село. Сигналът е получен в полицията в Стамболийски около 21.30 ч. Огънят обхванал промишлено хале, при което са унищожени товарен автомобил, комбайн и друга селскостопанска техника. Според събраните до момента доказателства няма данни за умисъл. В рамките на досъдебно производство работата за установяване на причините за пожара продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожарна

Минути след полунощ в неделя в Шесто РУ постъпил сигнал чрез тел. 112 за пожар в апартамент на бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив. След приключване на гасителните действия, при оглед в жилището е открито безжизненото тяло на 62-годишния обитател. Местопроизшествието е запазено. По случая е образувано досъдебно производство. Причините и обстоятелствата, довели до запалването, се изясняват от разследващ полицай.

Пожар с материални щети възникна във фирмена база в петък в землището на Ново село. Сигналът е получен в полицията в Стамболийски около 21.30 ч. Огънят обхванал промишлено хале, при което са унищожени товарен автомобил, комбайн и друга селскостопанска техника. Според събраните до момента доказателства няма данни за умисъл. В рамките на досъдебно производство работата за установяване на причините за пожара продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини