61-годишен мъж загина при пожар в „Шекер махала“

В Трето РУ се разследват причините за пожар със загинал мъж в Пловдив. Сигналът за обхваната в пламъци паянтова жилищна постройка на ул. „Деница“ в квартал „Шекер махала“ е получен в 18.40 ч. снощи, чрез тел. 112. Незабавно натам са насочени екипи на пожарната, полицията и спешна медицинска помощ. След потушаване на огъня, в едно от помещенията е открито безжизненото тяло на 61-годишния му обитател, който според предварителната информация бил трудноподвижен.  Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожар

В Трето РУ се разследват причините за пожар със загинал мъж в Пловдив. Сигналът за обхваната в пламъци паянтова жилищна постройка на ул. „Деница“ в квартал „Шекер махала“ е получен в 18.40 ч. снощи, чрез тел. 112. Незабавно натам са насочени екипи на пожарната, полицията и спешна медицинска помощ.

След потушаване на огъня, в едно от помещенията е открито безжизненото тяло на 61-годишния му обитател, който според предварителната информация бил трудноподвижен.  Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини