55-годишен пешеходец е с опасност за живота, след като бе блъснат на кръстовище в Южен

С опасност за живота е 55-годишният мъж, пострадал след като бе блъснат от лек автомобил тази сутрин в пловдивския район „Южен“. След като е докаран в Спешното отделение на УМБАЛ “Свети Георги”, е настанен в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение към университетската болница и лекарите правят всичко възможно да го спасят. Тежкият пътен инцидент стана преди 8 часа в близост до кръстовището на ул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Никола Вапцаров“ в града. Според предварителната информация пострадалият е изскочил внезапно на пътното платно. Водачът на колата е на същата възраст, тестът му за употреба на алкохол е отрицателен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

С опасност за живота е 55-годишният мъж, пострадал след като бе блъснат от лек автомобил тази сутрин в пловдивския район „Южен“.

След като е докаран в Спешното отделение на УМБАЛ “Свети Георги”, е настанен в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение към университетската болница и лекарите правят всичко възможно да го спасят.

Тежкият пътен инцидент стана преди 8 часа в близост до кръстовището на ул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Никола Вапцаров“ в града.

Според предварителната информация пострадалият е изскочил внезапно на пътното платно.

Водачът на колата е на същата възраст, тестът му за употреба на алкохол е отрицателен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини