43-годишния моторист е в тежко състояние след катастрофа

Тежко е състоянието на 43-годишния моторист, който пострада при катастрофа вчера в село Труд. Припомняме, че сигналът за произшествието бе получен в полицията около 15 ч. Според първоначалната информация, при излизане от търговски обект лек автомобил „БМВ“ предприел обратен завой и отнел предимството на мотоциклет „Хонда“, чийто водач е транспортиран в болница със сериозни травми. 46-годишният шофьор на колата е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел положителен резултат над 0,5 промила. С полицейска заповед е задържан. Причините и обстоятелствата около катастрофата се разследват.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Катастрофирал моторист

Тежко е състоянието на 43-годишния моторист, който пострада при катастрофа вчера в село Труд. Припомняме, че сигналът за произшествието бе получен в полицията около 15 ч.

Според първоначалната информация, при излизане от търговски обект лек автомобил „БМВ“ предприел обратен завой и отнел предимството на мотоциклет „Хонда“, чийто водач е транспортиран в болница със сериозни травми. 46-годишният шофьор на колата е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел положителен резултат над 0,5 промила.

С полицейска заповед е задържан. Причините и обстоятелствата около катастрофата се разследват.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини