42 американски ясена засадиха на паркинга около стадион „Христо Ботев”

42 американски ясена засадиха на паркинга около стадион „Христо Ботев” представители на „Градини и паркове“ заедно с привърженици и представители на ПФК „Ботев“ (Пловдив).  Дърветата са осигурени от фен клуб „Бригада Тракия”. „С предпразничното настроение и емоции от предстоящото откриване на стадиона си обещахме, че това няма да е последната залесителна акция в района на най-новото спортно бижу в България“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев. Следващата седмица се очаква стадионът да бъде пуснат в експлоатация, а на 29 април там да се състои мачът на „Ботев“ с „Левски“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
42 американски ясена засадиха на паркинга около стадион Христо Ботев
Снимка: Facebook / Veselin Kozarev

42 американски ясена засадиха на паркинга около стадион „Христо Ботев” представители на „Градини и паркове“ заедно с привърженици и представители на ПФК „Ботев“ (Пловдив).  Дърветата са осигурени от фен клуб „Бригада Тракия”.

„С предпразничното настроение и емоции от предстоящото откриване на стадиона си обещахме, че това няма да е последната залесителна акция в района на най-новото спортно бижу в България“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Следващата седмица се очаква стадионът да бъде пуснат в експлоатация, а на 29 април там да се състои мачът на „Ботев“ с „Левски“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини