21-годишна шофьорка пострада при катастрофа между две коли и товарен автомобил

Около 12:00 ч. вчера в сектор „Пътна полиция“ чрез тел. 112 е постъпил сигнал за възникнало пътно произшествие на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Брезовска“ в Пловдив. Според първоначалните данни от огледа, при десен завой 21-годишна водачка на лек автомобил е отнела предимство и се е блъснала в лек автомобил „Тойота“. Вследствие на удара тойотата се е ударила в товарен автомобил. Пострадала е 21-годишната жена, която след  медицински преглед, е освободена за домашно лечение. Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

Около 12:00 ч. вчера в сектор „Пътна полиция“ чрез тел. 112 е постъпил сигнал за възникнало пътно произшествие на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Брезовска“ в Пловдив.

Според първоначалните данни от огледа, при десен завой 21-годишна водачка на лек автомобил е отнела предимство и се е блъснала в лек автомобил „Тойота“. Вследствие на удара тойотата се е ударила в товарен автомобил. Пострадала е 21-годишната жена, която след  медицински преглед, е освободена за домашно лечение.

Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни. Случаят е отработен по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини