Избори 2024

Водещи новини

Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера.

Около 8.30 ч. чрез тел. 112 в РУ Асеновград постъпил сигнал за пътно произшествие на кръстовището между ул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Горноводенско шосе“. По първоначални данни,  жена, пресичайки пешеходна пътека, е била ударена от лек автомобил „Дачия“. След преглед в болнично заведение тя е освободена за домашно лечение с леки контузии. На виновния водач – 49-годишен асеновградчанин, са направени проби за употреба на наркотични вещества и алкохол в кръвта, резултатите са отрицателни.

Час по-късно на кръстовището между ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Мир“ в Сопот лек автомобил „БМВ“, управляван от 51-годишна жена, при маневра на заден ход блъска възрастна пешеходка. Пострадалата е транспортирана в болница в Пловдив и настанена за лечение, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол на водачката.

Сигнал за третия инцидент, при който леко е пострадал млад пешеходец, бил подаден около 19.30ч. –  на ул. „Юндола“ в Пловдив той бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 58-годишен пловдивчанин. Направената му проба за алкохол в кръвта е отрицателна. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лечение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив