Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера

Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера. Около 8.30 ч. чрез тел. 112 в РУ Асеновград постъпил сигнал за пътно произшествие на кръстовището между ул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Горноводенско шосе“. По първоначални данни,  жена, пресичайки пешеходна пътека, е била ударена от лек автомобил „Дачия“. След преглед в болнично заведение тя е освободена за домашно лечение с леки контузии. На виновния водач – 49-годишен асеновградчанин, са направени проби за употреба на наркотични вещества и алкохол в кръвта, резултатите са отрицателни. Час по-късно на кръстовището между ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Мир“ в Сопот лек автомобил „БМВ“, управляван от 51-годишна жена, при маневра на заден ход блъска възрастна пешеходка. Пострадалата е транспортирана в болница в Пловдив и настанена за лечение, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол на водачката. Сигнал за третия инцидент, при който леко е пострадал млад пешеходец, бил подаден около 19.30ч. –  на ул. „Юндола“ в Пловдив той бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 58-годишен пловдивчанин. Направената му проба за алкохол в кръвта е отрицателна. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лечение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Трима пешеходци са пострадали при пътни инциденти вчера.

Около 8.30 ч. чрез тел. 112 в РУ Асеновград постъпил сигнал за пътно произшествие на кръстовището между ул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Горноводенско шосе“. По първоначални данни,  жена, пресичайки пешеходна пътека, е била ударена от лек автомобил „Дачия“. След преглед в болнично заведение тя е освободена за домашно лечение с леки контузии. На виновния водач – 49-годишен асеновградчанин, са направени проби за употреба на наркотични вещества и алкохол в кръвта, резултатите са отрицателни.

Час по-късно на кръстовището между ул. „Ген. Карцов“ и ул. „Мир“ в Сопот лек автомобил „БМВ“, управляван от 51-годишна жена, при маневра на заден ход блъска възрастна пешеходка. Пострадалата е транспортирана в болница в Пловдив и настанена за лечение, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол на водачката.

Сигнал за третия инцидент, при който леко е пострадал млад пешеходец, бил подаден около 19.30ч. –  на ул. „Юндола“ в Пловдив той бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 58-годишен пловдивчанин. Направената му проба за алкохол в кръвта е отрицателна. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лечение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини