15-годишно момиче пострада при катастрофа на лек автомобил и два автобуса

15-годишно момиче е в болница след катастрофа с два автобуса и лек автомобил в район „Тракия“, станала около 13.40 часа днес. Пътният инцидент се е случил на бул. „Освобождение“, съобщиха от полицията в града на тепетата. По предварителни данни, при престрояване колата се блъснала последователно в двата автобуса, които се движили успоредно пред нея. В болница е откарана 15-годишно момиче, пътувала в автомобила, изчакват се резултатите от прегледите. До приключване на работата и изтегляне на моторните превозни средства от участъка на произшествието, трафикът се пропуска само в лявата лента от служители на сектор „Пътна полиция”. Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

15-годишно момиче е в болница след катастрофа с два автобуса и лек автомобил в район „Тракия“, станала около 13.40 часа днес. Пътният инцидент се е случил на бул. „Освобождение“, съобщиха от полицията в града на тепетата.

По предварителни данни, при престрояване колата се блъснала последователно в двата автобуса, които се движили успоредно пред нея.

В болница е откарана 15-годишно момиче, пътувала в автомобила, изчакват се резултатите от прегледите. До приключване на работата и изтегляне на моторните превозни средства от участъка на произшествието, трафикът се пропуска само в лявата лента от служители на сектор „Пътна полиция”. Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини