11 арестувани, сред които и три непълнолетни момчета, за наркотици в Пловдив

Единадесет арестувани при полицейски проверки по линия „наркотици“ през седмицата в Пловдив. Петима от извършителите – мъже на възраст между 26 и 39 години, са задържани от служители на Първо РУ, а общо от тях са иззети над 1000 грама марихуана и две пакетчета с кокаин. В ареста на Трето РУ пък попаднали 26-годишна жена и три непълнолетни момчета, след като били хванати да носят в себе си различни количества суха зелена листна маса и синтетичен канабиноид. На територията на Четвърто РУ с марихуана били заловени и двама младежи, на 20 и 23 години. Всички извършители са били задържани с полицейски заповеди за едно денонощие, образувани са бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Единадесет арестувани при полицейски проверки по линия „наркотици“ през седмицата в Пловдив.

Петима от извършителите – мъже на възраст между 26 и 39 години, са задържани от служители на Първо РУ, а общо от тях са иззети над 1000 грама марихуана и две пакетчета с кокаин.

В ареста на Трето РУ пък попаднали 26-годишна жена и три непълнолетни момчета, след като били хванати да носят в себе си различни количества суха зелена листна маса и синтетичен канабиноид.

На територията на Четвърто РУ с марихуана били заловени и двама младежи, на 20 и 23 години.

Всички извършители са били задържани с полицейски заповеди за едно денонощие, образувани са бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини