Избори 2024

Водещи новини

Жена и дете са в тежко състояние след пътни произшествия вчера в Пловдив и Раковски

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент, велосипедист

Жена и дете са в тежко състояние след пътни произшествия вчера в Пловдив и Раковски. Първият сигнал е получен в сектор „Пътна полиция“ минути след 6 ч. По предварителни данни на надлез „Скобелева майка“ велосипедистка на 52 години паднала на пътното платно, след като била ударена от странично огледало на попътно движещ се товарен автомобил „Ивеко“. Пострадалата е приета в болница с опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на 38-годишния шофьор са отрицателни.

Около 15:15 ч. служителите на реда в Раковски пък се отзовали на обаждане от тел. 112, че без да спре на знак „стоп“ 10-годишно дете изскочило внезапно с велосипеда си в зоната на кръстовище и било блъснато от преминаващ лек автомобил „Мерцедес“. С множество травми то е откарано в пловдивска болница, където лекарите се борят и за неговия живот. Колата управлявал мъж на 51 години, също без данни за употреба на алкохол и наркотични вещества.

И на двете местопроизшествия са извършени огледи, а фактите и обстоятелствата около тях се изясняват в рамките на досъдебни производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив