Затварят част от ул. Д-р Георги Странски, започва третият етап от проекта за нова пътна инфраструктура

Временна организация на движението със спиране на автомобилния трафик се въвежда по ул. „Д-р Георги Странски“ в участъка от кръстовището с ул. „Архимандрит Евтимий“ до ул. „Коста Паница“. Тя влиза в сила от днес – 28 март, и се предвижда да продължи до 31 май, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е стартът на третия от общо четирите етапа по проекта за  продължението на „Д-р Георги Странски“ и реконструкцията на останалата част от улицата. Основната цел е създаването на нова пътна връзка между кв. „Гладно поле“ и бул. „Санкт Петербург“. Временната организация е обозначена с необходимите пътни знаци и указателни табели. От Община Пловдив напомнят, че за да се намали напрежението в трафика, преди около седмица временно беше отворен   паркингът на МОЛ „Пловдив Плаза“ пред „Техномаркет“, откъдето да преминават живеещите наблизо в района. По време на всички етапи на собствениците на заведения, частни и търговски обекти ще бъде осигурен автомобилен достъп до имотите им.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затварят част от ул. Д-р Георги Странски, започва третият етап от проекта за нова пътна инфраструктура

Временна организация на движението със спиране на автомобилния трафик се въвежда по ул. „Д-р Георги Странски“ в участъка от кръстовището с ул. „Архимандрит Евтимий“ до ул. „Коста Паница“. Тя влиза в сила от днес – 28 март, и се предвижда да продължи до 31 май, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Причината е стартът на третия от общо четирите етапа по проекта за  продължението на „Д-р Георги Странски“ и реконструкцията на останалата част от улицата. Основната цел е създаването на нова пътна връзка между кв. „Гладно поле“ и бул. „Санкт Петербург“. Временната организация е обозначена с необходимите пътни знаци и указателни табели.

От Община Пловдив напомнят, че за да се намали напрежението в трафика, преди около седмица временно беше отворен   паркингът на МОЛ „Пловдив Плаза“ пред „Техномаркет“, откъдето да преминават живеещите наблизо в района. По време на всички етапи на собствениците на заведения, частни и търговски обекти ще бъде осигурен автомобилен достъп до имотите им.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини