Започва асфалтирането на Брезовско шосе, спират движението

От 12 юни (понеделник) започва асфалтирането на „Брезовско шосе“ в участъка от бул. „Северен“ в посока към ул. „Полет“ – до археологическите разкопки, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Асфалтовата настилка ще се полага едновременно върху двете пътни платна от бордюр до бордюр. Това налага затварянето на пътната отсечка за превозни средства. Временната организация е обозначена с пътни знаци и информационни табели, като алтернативният маршрут за автомобилите ще е през ул. „Георги Трингов“. Очаква се ремонтът да приключи до три седмици. От „Организация и контрол на транспорта“ напомнят, че тази седмица беше възстановено движението по Брезовско шосе в участъка от кръговото кръстовище с булевардите „Дунав“ и „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Северен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Брезовско шосе

От 12 юни (понеделник) започва асфалтирането на „Брезовско шосе“ в участъка от бул. „Северен“ в посока към ул. „Полет“ – до археологическите разкопки, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Асфалтовата настилка ще се полага едновременно върху двете пътни платна от бордюр до бордюр. Това налага затварянето на пътната отсечка за превозни средства. Временната организация е обозначена с пътни знаци и информационни табели, като алтернативният маршрут за автомобилите ще е през ул. „Георги Трингов“. Очаква се ремонтът да приключи до три седмици.

От „Организация и контрол на транспорта“ напомнят, че тази седмица беше възстановено движението по Брезовско шосе в участъка от кръговото кръстовище с булевардите „Дунав“ и „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Северен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни