Започна ремонт в детска градина „Боряна“ в квартал „Прослав“

Започна ремонт в детска градина „Боряна“ в квартал „Прослав“. Предстои част от сградата да бъде наново санирана, съобщи кметът на район „Западен“ Димитър Колев, който инспектира дейностите в детското заведение. Община Пловдив наскоро отпусна 80 000 лева за ремонта. Старата изолация вече е премахната и сградата се санира наново. Предстои да се подновят и всички външни плочки от фасадата и терасите на градината, уточни директорът на „Боряна“ Станислава Бекярова. „С нарастването на разходите за отопление става все по-важно една сграда да има добра топлоизолация. Тук имаше нужда от ремонт и освен че ще стане по-уютна, детската градина ще стане и още по-красива“, заяви кметът Димитър Колев, който остана доволен от видяното.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Детска градина Боряна
Снимка: Фейсбук

Започна ремонт в детска градина „Боряна“ в квартал „Прослав“. Предстои част от сградата да бъде наново санирана, съобщи кметът на район „Западен“ Димитър Колев, който инспектира дейностите в детското заведение.

Община Пловдив наскоро отпусна 80 000 лева за ремонта. Старата изолация вече е премахната и сградата се санира наново. Предстои да се подновят и всички външни плочки от фасадата и терасите на градината, уточни директорът на „Боряна“ Станислава Бекярова.

„С нарастването на разходите за отопление става все по-важно една сграда да има добра топлоизолация. Тук имаше нужда от ремонт и освен че ще стане по-уютна, детската градина ще стане и още по-красива“, заяви кметът Димитър Колев, който остана доволен от видяното.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни