Запазиха книжната борса до колелото на Централна гара

Собствениците на обекти на книжната борса на площадчето до колелото на Централна гара благодариха на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов за инициативността и бързата реакция при преместването им. Заради пробива под гарата, който започна тази седмица, павилионите трябваше да бъдат премахнати. По инициатива на Георги Стаменов обаче, те бяха преместени до автобусната спирка срещу гарата. „Много благодаря затова, че има място, на което да продаваме“, не скри радостта си Драгомира Гюрова. „Признателни сме на кмета на район „Централен“ – той винаги се грижи за нас“, заяви Елена Талева, а Гергина Стоянова похвали Георги Стаменов за бързата реакция и перфектната организация по демонтирането на обектите и поставянето им на новото място. „Книгата е врата към света, източник на духовна сила, знание и мъдрост. Както Константин-Кирил Философ е казал „Голи са без книги всички народи…“. Затова район „Централен“ направи всичко възможно да съхрани книжната борса и да помогне за запазването на поминъка на хората“, коментира Георги Стаменов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Книжна борса

Собствениците на обекти на книжната борса на площадчето до колелото на Централна гара благодариха на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов за инициативността и бързата реакция при преместването им.

Заради пробива под гарата, който започна тази седмица, павилионите трябваше да бъдат премахнати. По инициатива на Георги Стаменов обаче, те бяха преместени до автобусната спирка срещу гарата.

„Много благодаря затова, че има място, на което да продаваме“, не скри радостта си Драгомира Гюрова.

„Признателни сме на кмета на район „Централен“ – той винаги се грижи за нас“, заяви Елена Талева, а Гергина Стоянова похвали Георги Стаменов за бързата реакция и перфектната организация по демонтирането на обектите и поставянето им на новото място.

„Книгата е врата към света, източник на духовна сила, знание и мъдрост. Както Константин-Кирил Философ е казал „Голи са без книги всички народи…“. Затова район „Централен“ направи всичко възможно да съхрани книжната борса и да помогне за запазването на поминъка на хората“, коментира Георги Стаменов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини