Задържаните за подкуп пловдивски полицаи са отстранени от работа

Задържаните за подкуп пловдивски полицаи са отстранени от работа със заповед на началника на Областната дирекция на МВР старши комисар Георги Чергов, съобщиха от пресцентъра на полицията в града на тепетата. Срещу арестуваните е образувано дисциплинарно производство и те са временно отстранени, докато не приключи разследването срещу тях. Както вече ви съобщихме, двамата полицаи са в ареста за 24 часа заради подкуп. Срещу тях е образувано досъдебно производство, потвърди заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева. Предстои наблюдаващият прокурор да вземе решение дали мярката им да се удължи. По непотвърдена официално информация, става въпрос за полицаи от 5-то РУ на Пловдив. Извършват се обиски в домовете и на двамата. Освен за подкуп, се проверява и за участието на полицаите в канал за нерегламентирана продажба на горива.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, марихуана, кокаин

Задържаните за подкуп пловдивски полицаи са отстранени от работа със заповед на началника на Областната дирекция на МВР старши комисар Георги Чергов, съобщиха от пресцентъра на полицията в града на тепетата.

Срещу арестуваните е образувано дисциплинарно производство и те са временно отстранени, докато не приключи разследването срещу тях.

Както вече ви съобщихме, двамата полицаи са в ареста за 24 часа заради подкуп. Срещу тях е образувано досъдебно производство, потвърди заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева. Предстои наблюдаващият прокурор да вземе решение дали мярката им да се удължи.

По непотвърдена официално информация, става въпрос за полицаи от 5-то РУ на Пловдив. Извършват се обиски в домовете и на двамата.

Освен за подкуп, се проверява и за участието на полицаите в канал за нерегламентирана продажба на горива.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини