Задържаха двама и глобиха други двама участвали в свада в Шекер махала

На сигнал за нарушение на обществения ред в квартал „Шекер махала“ били насочени към 20 ч. в петък полицаи от Трето РУ. Пристигайки на ул. „Дилянка“ те установили, че междусъседска свада е прераснала във физическа саморазправа. От ударите на двама мъже, на 26 и 20 години, пострадал местен жител, който след преглед в болница е освободен за домашно лечение. Нападателите му са били задържани за едно денонощие. Срещу тях е започнато досъдебно производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. По време на проверката униформените съставили и актове по Указа за борба с дребното хулиганство на други двама участници в свадата, на 46 и 41 години. В изпълнение на решение на Пловдивски районен съд мъжете ще трябва да заплатят глоби в размер на 200 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, наркотици

На сигнал за нарушение на обществения ред в квартал „Шекер махала“ били насочени към 20 ч. в петък полицаи от Трето РУ.

Пристигайки на ул. „Дилянка“ те установили, че междусъседска свада е прераснала във физическа саморазправа. От ударите на двама мъже, на 26 и 20 години, пострадал местен жител, който след преглед в болница е освободен за домашно лечение.

Нападателите му са били задържани за едно денонощие. Срещу тях е започнато досъдебно производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. По време на проверката униформените съставили и актове по Указа за борба с дребното хулиганство на други двама участници в свадата, на 46 и 41 години.

В изпълнение на решение на Пловдивски районен съд мъжете ще трябва да заплатят глоби в размер на 200 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини