Задържаха 70-годишен пловдивчанин, стрелял с въздушна пушка по колата на друг

След няколкодневно разследване служители от Четвърто РУ задържаха пловдивчанин, нанесъл щети по чуждо имущество при стрелба с въздушна пушка. Работата им започнала във вторник, когато собственик на апартамент на бул. „Шести септември“ се оплакал, че с метални сачми са спукани стъкла на три от прозорците му. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК. В хода на проведените оперативни и издирвателни действия са събрани доказателства, че изстрелите произвел 70-годишен мъж и в петък последвал неговия арест. С протокол за доброволно предаване от мъжа е иззето ползваното пневматично оръжие, като начинът на придобиването му предстои да бъде изяснен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Въздушна пушка

След няколкодневно разследване служители от Четвърто РУ задържаха пловдивчанин, нанесъл щети по чуждо имущество при стрелба с въздушна пушка.

Работата им започнала във вторник, когато собственик на апартамент на бул. „Шести септември“ се оплакал, че с метални сачми са спукани стъкла на три от прозорците му. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от НК.

В хода на проведените оперативни и издирвателни действия са събрани доказателства, че изстрелите произвел 70-годишен мъж и в петък последвал неговия арест.

С протокол за доброволно предаване от мъжа е иззето ползваното пневматично оръжие, като начинът на придобиването му предстои да бъде изяснен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини