Задържаха 56-годишен мъж за нападение над 45-годишна пловдивчанка в Столипиново

Около 22:30 ч. снощи на тел. 112 постъпило съобщение за жена в безпомощно състояние на междуетажна площадка в жилищен блок в квартал „Столипиново“ в Пловдив. Насоченият към адреса автопатрул на Шесто РУ установил, че става дума за 45-годишна пловдивчанка, която по предварителна информация била ударена с твърд предмет по главата от 56-годишен мъж. Пострадалата е откарана в болница и оставена под лекарско наблюдение. Нападателят й е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Започнато е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда – престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК. Предстои материалите да бъдат докладвани в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

Около 22:30 ч. снощи на тел. 112 постъпило съобщение за жена в безпомощно състояние на междуетажна площадка в жилищен блок в квартал „Столипиново“ в Пловдив.

Насоченият към адреса автопатрул на Шесто РУ установил, че става дума за 45-годишна пловдивчанка, която по предварителна информация била ударена с твърд предмет по главата от 56-годишен мъж.

Пострадалата е откарана в болница и оставена под лекарско наблюдение.

Нападателят й е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Започнато е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда – престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК. Предстои материалите да бъдат докладвани в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини