Задържаха 5-ма мъже за притежание на различни по вид наркотици

Петима мъже попаднаха в полицейския арест за притежание на наркотици. Извършителите, на възраст между 20 и 42 години, са били засечени при полицейски проверки на територията на областния град в понеделник и вторник. При обиск на водач на лек автомобил и последвало претърсване в жилището му криминалисти от Трето РУ иззели над 7 грама синтетичен канабиноид. С общо 14 пакетчета с подобно съдържание от колегите им от Шесто РУ били хванати други трима мъже. Междувременно, на ул. „Отец Паисий“ униформени от Четвърто РУ установили, че пловдивчанин носи в себе си над 0,9 грама марихуана. Срещу всички извършители са образувани бързи производства за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Петима мъже попаднаха в полицейския арест за притежание на наркотици. Извършителите, на възраст между 20 и 42 години, са били засечени при полицейски проверки на територията на областния град в понеделник и вторник.

При обиск на водач на лек автомобил и последвало претърсване в жилището му криминалисти от Трето РУ иззели над 7 грама синтетичен канабиноид.

С общо 14 пакетчета с подобно съдържание от колегите им от Шесто РУ били хванати други трима мъже.

Междувременно, на ул. „Отец Паисий“ униформени от Четвърто РУ установили, че пловдивчанин носи в себе си над 0,9 грама марихуана.

Срещу всички извършители са образувани бързи производства за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини