Задържаха 47-годишен шофьор за агресия на пътя в Пловдив

Шофьор бе задържан след агресия на пътя вчера в Пловдив. Около 15:00 ч. жена се оплакала във Второ РУ, че докато изчаквала с автомобила си на червен сигнал на светофара на кръстовище между бул. „Шести септември“ и ул. „Владивосток“, непознат слязъл от колата си и започнал да я обижда и заплашва. Освен вербално, мъжът атакувал с удари и страничното стъкло на потърпевшата. При последвалата незабавна проверка на сигнала и предприетите оперативни и издирвателни действия малко по-късно станала ясна самоличността му – 47-годишен пловдивчанин. Той е отведен за едно денонощие в районното управление като заподозрян за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Агресивен шофьор, агресия на пътя

Шофьор бе задържан след агресия на пътя вчера в Пловдив. Около 15:00 ч. жена се оплакала във Второ РУ, че докато изчаквала с автомобила си на червен сигнал на светофара на кръстовище между бул. „Шести септември“ и ул. „Владивосток“, непознат слязъл от колата си и започнал да я обижда и заплашва. Освен вербално, мъжът атакувал с удари и страничното стъкло на потърпевшата.

При последвалата незабавна проверка на сигнала и предприетите оперативни и издирвателни действия малко по-късно станала ясна самоличността му – 47-годишен пловдивчанин. Той е отведен за едно денонощие в районното управление като заподозрян за престъпление по чл. 325, ал. 3 от НК. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини